středa 13. dubna 2011

Důležité sportovní události, které můžete brzy očekávat na Erasport.cz, přinese hokej, box, aerobik nebo atletika

Erasport.cz, aneb všechny sporty na jediném místě, vám přináší další informace o sportovních událostech, které zaručeně brzy zahýbou českými sportovními fanoušky.

Už za zhruba dva týdny totiž odstartuje například mistrovství světa v ledním hokeji 2011!  Šestnáct reprezentačních celků se mezi sebou utká v Bratislavě a Košicích. Kouč české hokejové reprezentace Alois Hadamczik v úterý prohlásil, že na světový šampionát na Slovensku z NHL pojede určitě Martin Havlát, Marek Židlický, Patrik Eliáš, Jakub Voráček, Milan Michálek, Radek Martínek, Tomáš Vokoun a Ondřej Pavelec. Oželet bohužel musí zadáky Filipa Kubu s Romanem Polákem.


Mistrovství České republiky v boxu juniorů
Box…
O mnoho dříve, a sice už tento víkend 15. až 17. dubna, se mohou příznivci bojových sportů těšit na Mistrovství České republiky v boxu juniorů! Akci pořádá Box Club Dynamo Svitavy, zápasy se tedy uskuteční ve Svitavách. Startují ročníky 1993/1994 a 1995 a finalisté MČR Kadetů z roku 2011. K vidění budou zápasy ve váhových kategoriích od 49 až nad 91 kg!

Atletika…
O nadcházejícím víkendu se uskuteční ještě jiné mistrovství, atletické, a to Mistrovství České republiky v půlmaratónu. Sezona mimo dráhu se tak na východě Čech přiblíží ke svému jarnímu vrcholu. Vytrvalci se v krátké historii tohoto závodu již potřetí vrací na Pardubický vinařský půlmaratón, který už popáté láká nejen uchazeče o tituly a medaile, ale i běžce všech výkonnostních ambicí. Počet startujících sice již přesáhl tisícovku, i tak chtějí ale pořadatelé zůstat u komornějšího rázu akce.

Aerobik…
O uplynulém víkendu se v Brně uskutečnil už druhý nominační závod pro Mistrovství Evropy a Mistrovství světa 2011 ve sportovním aerobiku a fitness týmech. Loňská mistryně světa i Evropy, Denisa Barešová, se ho však opět z důvodu nemoci nezúčastnila. Její obhajoba titulu a účast na vrcholných akcích jsou tak v tuto chvíli ohroženy. V příštím týdnu by však měla být známa kompletní sestava nominovaných na evropský šampionát, který se uskuteční od 22. do 26. června v italském Turíně.
To vše a mnohem víc se dočtete ve sportovním zpravodajství Erasport.cz!

Žádné komentáře:

Okomentovat

jitka.krasova@seznam.cz