středa 27. dubna 2011

Co se děje na Erasport.cz


Sportovní zpravodajství Erasport.cz vzniklo v červnu loňského roku a v tuto chvíli jej čte již přes 50.000 unikátních čtenářů měsíčně. Na Erasportu totiž objevíte všechny sporty na jediném místě! Nesledujeme jen fotbal a hokej jako většina sportovních portálů, zajímáme se i o menší a ne tolik „výrazné“ sporty. Přesvědčte se sami… 

Cyklistika…
Cyklistická sezona už pomalu začala, na Erasport.cz už se objevily první reportáže z jak horských, tak silničních závodů. První vlaštovkou byl asi závod Přes dva kopce - jarní „otvírák“ sezony, Bohemia MTB Maraton nebo Litoměřická dlažba. Zanedlouho Vás ale čeká také první závod Českého poháru ve sjezdu horských kol, který odstartuje 22. května na Monínci. Více se dočtete v sekci cyklo!

Formule 1…
Dobré i méně dobré zprávy přinesla Formule 1. Letos se nejspíše naposledy jede turecká Grand Prix! Na vině je finanční rozkol mezi organizátory závodu a šéfem seriálu Berniem Ecclestonem. Ecclestone chce totiž zvýšit pořadatelský poplatek na dvojnásobek a závody v Istanbulu tak už nepřilákají ani diváky.  

 Veselejší zprávou je, že polský pilot formule 1 Robert Kubica po jedenácti týdnech od těžké havárie v rallye opustil nemocnici, kde musel podstoupit čtyři operace. Podle lékařů mu už nehrozí nebezpečí infekce, a tak mohl být propuštěn do domácího léčení. Nyní začne s postupnou rehabilitací především vážně zraněné ruky, jež mu byla po nehodě málem amputována. Více čtěte v podsekci motosportu, ve formuli 1.

 Tenis…
Ve čtyřech evropských městech vrcholí příprava na hlavní část antukové sezóny. V květnu jsou totiž na programu dva prestižní turnaje v Madridu a v Římě a následně startuje druhý grandslamový turnaj ročníku French Open. V aktuálním týdnu tak vysokou kvalitu určitě čekat nemůžeme, přesto bude k vidění spousta zajímavého tenisu. Fanoušci mohou tedy v těchto dnech sledovat alespoň Estoril Open, Barcelona Ladies Open, BMW Open v Mnichově nebo Serbia Open v Bělehradě. Od 20. června nás pak čeká další ročník Wimbledonu!

 To vše a mnohem víc se dočtete ve sportovním zpravodajství Erasport.cz!


Žádné komentáře:

Okomentovat

jitka.krasova@seznam.cz