pátek 16. března 2018

Běh pátek 16.3.2018

Ranní proběhnutí, tentokráte na oblíbené distanci 4 kilometry. Rychlost ani čas nejsou nic vyjímečného a kondice odpovídá zimnímu lenošení :D

Fakta: v týdnu jsem z mnoha osobních a rodinných důvodů neměla na sport čas. Dnes ráno jsem posnídala trochu bílého jogurtu, menší banán, lehce slazenou bílou kávu cca 3 deci. Vyběhla jsem asi 50 minut po snídani, teplota 5 stupňů, bezvětří, mírný déšť. První kilometr do kopce s převýšením 40 metrů, pak jen mírně do kopce z kopce. Povrch: 1800 metrů asfalt, pak zpěvněná cesta.

Suplementace před během:
- 1 tableta hydrolyzovaného kolagenu
- 1 tableta Inovo 5 (kloubní výživa - složení: Glukosamin sulfát, Chondroitin sulfát, MSM, Kolagen II. typu, Kyselina hyaluronová)
- 1 tableta B komplex forte
- 500 mg vitamínu C (jsem po nemoci, přeočkování proti Tetanu a také cítím únavu)




Často dostávám otázku: to tě nebolí kolena a kyčle? Odpovídám: ne nebolí, myslím že hlavní zásluhu na tom má hluboké dřepování prováděné před lety se zátežemi (viz historie tohoto blogu). Tímto dřepováním došlo k silnému osvalení a zpevnění svalů okolo kloubů a ty teď zřejmě drží tam kde mají a vůbec nebolí. Čas od času si udělám nějaké dřepy obyčejné a protože pořád průběžně chodím (3-6 kilometrů denně), svaly se udržují v potřebné kondici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

jitka.krasova@seznam.cz