neděle 7. srpna 2011

Rozmanitý svět sportovního oblečení


První okamžiky setkání, to jsou ty nejdůležitější chvíle, kdy můžeme na druhé pozitivně zapůsobit. Náš oděv, to jak se oblékáme, jaký „nosíme styl“, jak vypadáme, to vše nás mnohdy i nevědomky zařazuje do určitých, předem připravených společenských „škatulek“. Pro někoho se móda stává neoddělitelnou součástí života, pro jiné zase čímsi méně podstatným. V každém případě, přiznejme si to nebo ne: chceme vypadat hezky za všech okolností a při každé činnosti. A to platí i o sportu.

Dnešní doba nabízí až neuvěřitelně široké spektrum různých sportovních aktivit – ať už se podíváme na jógu, spinning, tenis nebo na jakékoli tanečně zaměřené aktivity a jiné sporty, všude najdeme nepřeberné množství různých módních doplňků a kombinací v oblékání. Zumba – moderní tanec dnešní doby – může být ve svém spektru barev a střihů přímo ukázkovým příkladem. Avšak proč ne? Vždyť i při sportu se chceme líbit nejen okolí, ale také sami sobě.
Naše texty, které Vám přinášíme na nových stránkách zaměřených na sportovní oblečení, se věnují právě a především módě sportovní. Fitness styl, fitness móda – to je, řekla bych, univerzální označení pro sportovní módu současnosti. Nalezneme zde oděvy, které můžeme využít nejen při cvičení ve fitness centrech, a to ať na posilovacích strojích, nebo v rámci některého ze skupinových cvičení, ale můžeme ho obléci i na všední nošení po městě nebo na turistiku. Velké množství pánských a dámských triček a pohodlných, sportovně laděných kalhot nabízí například značka Uncle Sam v internetovém obchodě Ronnie.cz, hodí se jak na trénink do posilovny, tak na jogging a jiné aktivity, ale také na běžné nošení po městě nebo prostě jen na výlet do přírody. Zaručeně se obléknete - jak páni, dámy, tak také děti - do módních a velice pěkných kousků, které nabízí značka Litex nebo Nike. Vydáte-li se za chladnějšího počasí za sportem, jistě oceníte některou z Uncle Sam mikin nebo pohodlných a příjemných tepláků od firmy Adidas. Toto oblečení, ač se to na první pohled nezdá, nabízí veliké spektrum různých barevných kombinací, proužků, vzorů a fanoušci potisků si stále ještě přijdou na své. Ženy ve sportovně laděném oblečení, například značky Litex, Nike, Quicksilver nebo Victoria’s Secrets zvýrazní svoji ženskost a ladné křivky. Mužská povaha se zajisté najde v trendy „úlovcích“ od Uncle Sam nebo Bushman.

Věříme, že sportu a jeho trendům v oblékání zůstanete věrni a bude Vám přinášet radost nejen z pohybu, ale také z vědomí, že vypadáte a cítíte se skvěle! Neváhejte a zkuste kombinovat různé barvy a různé střihy, jistě si najdete ten „svůj“ styl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

jitka.krasova@seznam.cz